Tired of being here

Dagen började med en svenska lektion och där fick vi fetaste fördjupningsuppgiften men den verkar intressant. Drog hem efter sista lektionen men har inte lyckats fått i mig någon mat sen skollunchen och då åt jag typ 2 tuggor. Halsen dödar mig inifrån så jag får fan inte i mig nån mat, orkar inte. Nu ska jag titta på en film sen måste jag packa ner lite saker i kartonger i mitt rum, det närmar sig fredag.


Dead or alive I want it so bad I can hardly stand

Tjena allihopa! Ligger som en död fisk i soffan och lyssnar på musik samtidigt som jag pratar med Jessica. Fick precis veta att flytten blir på fredagkväll istället för lördag. Inser att det är första gången jag skriver om det i bloggen typ. Nu ska jag duscha sen ska jag nog kolla på film. 


Sjukare

Imorse när klockan ringde så gick jag ner för halva trappan och insåg att jag knappt kunde prata så jag vände mig om och gick upp och somnade om igen. Min hals har inte blivit ett dugg bättre och hostan har bara blivit värre. Jag kan inte bli sjuuuuuk nu och absolut inte den här veckan! Prio 1 jag måste bli frisk till torsdag annars så missar jag moment två i hjärt och lung räddning, fml om jag gör det!

Nu ska jag göra i ordning lite lunch till mig själv! Pommes och hamburgare tror jag att det får bli. Sedan så tänker jag krya ner under täcket och titta på film eller någon serie.
Puss på er hoppas att ni har fått en bra start på veckan i alla fall!

Såhär känner jag just nu!

Im best fuck the rest!

Nej men titta jag fick ju också spela tillslut. Aa nu var den här helgen över och jag har varit sjuk exakt hela helgen och är fortfarande det, suck it! Ska i alla fall gå till min första lektion i morgon sen åker jag nog hem. Nu ska jag kolla klart på de två sista avsnitten på vampire diaries av säsong 2.

Guitar Hero

Just nu spelar jag och Anton Guitar Hero men han är så egoistisk så jag har inte fått spelat ännu. 

Så här sitter jag mobbad och tar kort på mig själv istället!

Fint väder

Det är ju jättefint väder ute idag och självklart så ligger jag inne med en j*vla rethosta som inte vill ge sig. Vill ju bara bli frisk nu så jag kan börja träna ordentligt igen! Fuck this shit. 

Så istället för att vara ute i det fina så ligger jag i min soffa och dunkar musik. Ska snart skriva ut mitt cv och pm och fortsätta mitt letande efter ett jobb i morgon efter skolan. 

Nu ska jag gå ner och hämta vatten och något litet mellanmål!
hoppas att ni har haft en bra helg i alla fall!

Såhär mysigt har jag det just nu!

They didn't plan to be this way

Jessica sov över här igår och vi tjockade oss rejält plus att det blev massa gosaker över så jag har bara ätit skräp hela dagen idag också så nu känner jag mig riktigt fet rent ut sagt. I morse så gick jag och Anton hem till farfar och umgicks ett tag. Sen gick vi hem igen och spelade Fifa och tittade på en film och åt cheeseballz. Mysigt att få spendera lite tid med lillbrorsan. Ikväll har jag inte gjort någonting förutom att vila och ta det lugnt för jag har blivit förkyld igen. Halsen strejkar och det hostas, usch!

GOFF!

Politik

Skoldagen har i stort sätt bestått utav politik. Alla ungdomspartier var där så vi fick sitta och lyssna på olika partier och en debatt. Det var jobbigt och jag ville bara hem! Nu har jag och jessica laddat upp för kvällen med chips & dipp + cheeseballz och coca cola. Vi känner att vi förtjänar det alltså, eller nej!

Jessica hälsar! "nya stilen ni vet"
Jag hälsar också hahaha! Skitful

Tränat

Tjabba tjena. I morse fick jag riktigt bråttom till skolan för att jag var så lat. I skolan hade vi en riktigt chill historia lektion och sen på idrottslektionen så var det en kille från England som var och pratade om sitt yrke som polis & sin rugby karriär, intressant. Efter skolan så drog jag till gymmet med Amanda, Simon och Klas. Neej nu orkar jag inte srkiva mer och ska äta mat nu, pastasallad. I mitt ♥


Jobbansökning efter ansökning ...

Skolan idag var chill, hade först samhällsvetenskap med lite betygssnack och annat. Sen hade vi idrott och då fick vi lära oss hjärt och lung räddning på dockor i klassrummet. Det var rätt kul faktiskt.

Efter skolan så åkte Jessica och jag ner på stan och lämnade in CV på olika caféer. Hoppas att någon hör av sig! Är det någon som läser min blogg och vet nått ställe som behöver personal i Uppsala ... kontakta mig på antingen bloggen eller facebook. Nu ska jag sova så jag är utvilad i morgon för jag tänkte gymma efter skolan. 
aboo jag saknar sommaren och Öland med Jessica!

Det tar på krafterna ... 11 dagar kvar.

Igår satt jag hela eftermiddagen och skrev cv, personligt brev och sökte alla möjliga jobb hit och dit. Skämt å sido ... satt och skrev ut gamla intyg och cv osv, sökte några jobb också. Hoppas på napp på något håll!

Skolan idag var chill, speciellt svenskan där vi bara skulle skriva fritt. När jag slutade alltså kl 3 drog jag till Actic och tränade med Fredrik. Träffade även på Simon & Amanda där, värsta klassträffen.
Nu ska jag fortsätta att leta jobb, ha det bra ciao!


Sommar sommar sommar!

Trött

Duktig som jag är så har jag suttit och skickat in lite jobbansökningar ikväll ... hoppas på napp. Nu är jag jättetrött men jag vägrar att gå och lägga mig fast jag måste sova nu kommer aldrig orka gå upp i morgon annars. Vi ska jobba med en företagsuppgift på entreprenörskapen, jobbigt!


standard

Har haft en kanon helg, den bästa på länge. Är sjukt trött nu i alla fall och ska äta kladdkaka och kolla på vampire diaries!

jag och mandie i fredags :*

Några bilder från igår



En lyckad kväll

Kvällen igår blev ju riktigt rolig faktiskt fast lite failar här och där. Nu har jag kommit hem och ska duscha och göra mig i ordning för att sen dra iväg lika fort igen. Ska till stan och äta på restaurang med familjen sen ska jag hem till Jessica och sova där, kanske kommer theo och fredrik också. Tänkte ta med mig träningskläder så att jag kan dra och träna på gymmet imorn var över 1 vecka sen nu pga förkylningen ska bli så skönt att komma igång igen! Nu måste jag dra, ha en bra lördag allihopa!

Det känns som att det var en evighet sen det var bal! Men jag hade riktigt kul den kvällen.

just another shitday

Sitter på engelskan och ska egentligen läsa men jag orkar inte. Hoppas att det händer något kul i helgen!!
Puss, ciao!
Mitt livs kärlek!

One of a billion shitdays!

Hej på er. Läsarna har stigit och det är ju awesome!
Dagen har kännts lång och jag har varit trött hela dagen. Men nu är det bara 2 lektioner i morgon kvar innan det är helg i alla fall! Har blivit frisk också och det känns underbart så nu kan jag börja träna igen ! Nu ska jag gå och duscha sen ska jag sova för att slippa tänka en massa.


Vampire diaries! ♥

Så jävla bra!

Myskväll med la familila

Presentationen av mitt idrottsarbete gick superbra (trorja). Ikväll har jag inte gjort något speciellt alls, just nu så sitter jag i soffan med pappa och kollar på tv. Ska sova tidigt ikväll igen för jag är så trött men inget slår nog hur tidigt jag lyckades somna igår kväll. Klockan FEM på eftermiddagen somnade jag för natten, dock inte med avsikt för att sova då men det gjorde jag ju sjukt nog haha!

Nått år gammal bild

Idrottslektion

Nu sitter jag på idrottslektion och ska alleles strax redovisa ett fördjupningsarbete. Det var allt jag hade att säga ciao!


En förbannat god smothie

Kvällen bestod utav en för jävla god smothie. Säger bara - 1dl mjökl, 2 dl yoghurt, 1 banan, frysta jordgubbar- blåbär - hallon.

Nu sitter jag och kolla på idrottsgalan på tv med la familia men ska hoppa in i duschen nu istället och sen tänkte jag sova. Godnatt på er finisar!



En stark utsida men dessvärre svag på insidan

Hej på er! Gick till skolan i morse fast att det kändes som att jag andades genom ett sugrör. Kände mig som en döing med lungcancer men det blev bättre efter ett tag och jag hade en riktig chilldag kan man säga! Fick god mat när jag kom hem och nu håller jag på med en tyska uppgift.
Puss bitches!


Gamla goa tider!

Har ju absolut ingenting annat för mig än att dricka vatten och snyta mig varannan sekund så jag tänkte lägga ut lite gamla bilder att skriva om, mihihi.

Bild 1. Här spelade mitt lag, SkIron,  fotbolls cup och om jag minns rätt så var det högbocupen 2009. Bilden är tagen direkt efter att jag hade gjort ett mål. Jag kommer ihåg att jag spelade riktigt bra den matchen och sänkte två kassar. Otroligt att man kan komma ihåg något sånt, måste vara tack vare bilden.
Bild 2. Den bilden är faktiskt också från högbocupen fast året innan. Jag och Tove satt ute med några andra tjejer i laget på framsidan av skolan och chillade efter en dag med fotbollsmatcher.
Bild 3. Min mamma ville fota Jessica och mig innan vi skulle på balen i 9an. Här ser vi ju ganska så oskyldiga ut jämfört med klockan fem på morgonen dagen efter ;).
Bild 4. Saras pappa fotade Sara & mig utanför kyrkan efter skolavslutningen i 7an. På den tiden så umgicks vi ganska mycket med varandra, åtminstone under skoltid. Ibland kan jag sakna den tiden men framförallt björkvallsskolan!

I could really use a wish right now

"Jag var så glad när jag fick komma hem till er, sen hände det här"

Have you heard on the radio? They were talking about us

Jag ledsnade på den gamla designen som jag alltid gör efter ett tag. Fast vet inte hur mycket bättre den nya blev, jag är verkligen urkass på sånt som har med design att göra men den här får faktiskt duga så länge.


21 dagar ....

Usch och fy för att vara sjuk. Har varit sjuk hela helgen så jag har inte kunnat göra något roligt på hela helgen. Idag har jag kollat på halva säsong 2 av vampire diaries. Jag börjar bli riktigt rastlös så jag har bestämt mig för att gå till skolan i morgon om jag inte mår sämre när jag vaknar.
Vill vara frisk & kry!

Lördag - vampire diaries

Just nu så har jag bäddat ner mig i soffan för att kolla på några avsnitt av vampire diaries ! Kan ju också passa på att skriva att jag har blivit förkyld ... suck! Hoppas att jag blir frisk snart
Malin & jag förra helgen hemma hos Jessica :)

Fredag den 13e

Har hittills inte råkat ut för någon olycka eller liknande idag. Eller det beror ju på hur man resonerar i och för sig. 22 dagar kvar säger jag bara ... 

Just nu sitter jag och jessica hemma hos mig med varsin dator i varsin soffa. Funderar på att kanske hitta på någonting men vadå? Hör gärna av er :)

Fin bild!

Tillbaka till JB

Första dagen efter lovet brukar ju oftast vara ganska jobbig men jag hade en riktigt bra dag. Vi fick se vårat nya schema och nu har jag fullt schema varje dag, suck. Ska läsa entreprenörskap får se hur det är. Började i alla fall morgonen med en samhällskunskaps lektion följt av ett pass på gymmet med klassen. Sen hälsade jag även på björkvallsskolan ett litet tag medans jag väntade på bussen med Jessica. Ja det var väl min dag i stora drag ...

Haha en bild på Jessica & mig från början av gymnasiet någon gång

Spinning

Ska snart göra i ordning en stadig lunch så jag orkar pressa hårt på spinningen ikväll. Annars så händer ingenting, skolan börjar i morgon. Ska bli jobbigt att gå upp så tidigt.

kind of ...


2012-01-09

Igår kväll kom Jessica hit och sov över här. Vi bakade kladdkaka och kollade på skräckfilm, oouh. När vi vaknade idag så hann vi precis med bussen till stan och jag drog till gymmet och körde ett benpass. Nu har jag precis ätit middag och snart så tänker jag bänka mig i soffan framför en rulle med en skål fruktsallad.


Untz untz

Hade riktigt kul hemma hos Jessica igår haha. Lite spårat men så kan det gå. Nu ska jag fräscha till mig och sen dra iväg på bio, new years eve, med simon. Ha en bra Lördagskväll!


Hell Yeah!

Sitter och drygar mig på facebook innan jag ska göra mig i ordning och sen åka hem till Jessica. Kan inte tiden bara gå lite fortare ! gaaah .. 


Trött

Har varit på spinning och handlat mat idag. Så jag är ganska nöjd med mig själv för tillfället. Nu ska jag kolla på en film och sen ska jag hoppas på att jag kan somna i tid ikväll.

I morgon kväll ska jag hem till Jessica och äta middag med tjejerna, kul!


Taggarå!

Sitter just nu i köket och ska börja med lunchen snart. Måste ladda upp inför kvällens pass, spinning. Efter det så ska jag och Jessica gå och handla mat. Vi ska nämnligen äta middag några tjejer i morgon kväll, mysigt. Men nu måste jag börja mat maten, ciao!


Bloggtips

Måste tipsa om denna blogg, i alla fall för er som tycker om träning
http://timmies-fitnessblogg.se/

Tränings-freak....

.... Sprang en runda på 4km idag & det kändes riktigt bra. Lite uppvärmning inför spinningen som jag ska gå på i morgon kanske. Haffade Jessica och Simon så jag behöver i alla fall inte gå själv, kul! Gjorde en väldigt god shake efter jag hade sprungit idag och om det är någon som vill ha receptet så ---->

1dl havregryn
1 banan
1dl valfria bär (jag hade jordgubbar)
3dl mjölk. 

Super enkelt & gott!


Ändrade planer

Hade visst bokat spinning på fel dag, i morgon alltså. Så idag skulle jag egentligen ha gymmat med Simon och sen hittat på nått kul med han men när jag vaknade i morse vid halv nio så mådde jag så dåligt så jag somnade om till halv två så de får bli en annan gång. Nu har jag precis ätit lunch med min "glada" familj. Så jävla trevlig lunch ... eller inte. Blev precis fett lack. Nu ska jag göra någonting som får mig på bra humör istället ... vad det nu kan vara.


Gamlishallen

Har nyligen kommit hem från min brorsas match och tråkigt nog så förlorade dom. Jahapp i morgon har jag bokat spinning med Fredrik annars så händer ingenting speciellt. Får väl se om man orkar hitta på någonting på kvällen.

Nästa - actic

Sitter just nu i köket och väntar på att tiden ska gå fort för min buss går tjugo över. Ska åka till gymmet och träna, ikväll ska jag antagligen kolla på min brorsas match, de spelar ju storvreta cupen.

Coolt!

Snyggingar ...

Bild från nyår

Let's start this year with a smile!

Idag har jag inte gjort någonting knappt, Jessica åkte hem direkt när vi vaknade. Under dagen så har jag jobbat lite på mitt fördjupningsarbete och just nu sitter jag i soffan med mamma & pappa och kollar på äntligen midsommar så jag ska se klart på det sen tänker jag sova.
bild från igår

Nytt år med nya möjligheter!

Bara positiv energi ska få omge mig i år & jag har tänkt på några saker som jag skulle vilja förbättra och göra under 2012 men jag vet inte om jag kan kalla det nyårslöften riktigt men anyway.

Målsättningar (kanske var ett bättre ord)
  • Äta mycket mindre skräpmat & godis, nästan inget (ska klara det)
  • Träna minst 3-4 gånger i veckan

RSS 2.0