The lonely road


Fitness

Är det bara jag som tycker att det är coolt med tjejer som håller på med fitness? !

Träningsvärk!

Haha oj när vaknade i morse och skulle ta mig upp ur sängen så ba "Shit vad fan gjorde jag igår" sen kom jag på att jag var på boxning, sjuk träningsvärk i hela kroppen!

Nu kom mamma upp på mitt rum med en nötpåse så nu ska jag kolla på film och äta nötter, senare kanske jag går ut och springer om jag mår bättre, känner mig lite krasslig.
Sådär fick ni en gammal bild på mig !

Boxning

Idag har jag och Jessica legat hemma och slappat framför olika filmer hela förmiddagen. Vid tre så tog vi bussen till stan och gick på ett boxningspass på Actic som vi hade bokat in. Det var utan tvekan det jobbigaste utav alla pass som jag har varit på svetten rann hela tiden, good work.
Nu har jag precis städat mitt rum och hjälpt till lite här hemma så nu tänkte jag belöna mig själv och krypa ner under täcket och kolla på film. Det får bli Beck- Pensionat pärlan!
Idag har jag och Jessica legat hemma och slappat framför olika filmer hela förmiddagen. Vid tre så tog vi bussen till stan och gick på ett boxningspass på Actic som vi hade bokat in. Det var utan tvekan det jobbigaste utav alla pass som jag har varit på svetten rann hela tiden, good work.

Nu har jag precis städat mitt rum och hjälpt till lite här hemma så nu tänkte jag belöna mig själv och krypa ner under täcket och kolla på film. Det får bli Beck- Pensionat pärlan!

Igår/idag

Igår var jag till skolan en snabbis för att gå på mitt mentorsamtal, det gick jättebra och jag hade hög aktivitet & god kunskap i alla ämnen förutom matte där kunskapen var låg. Sen gick jag hem till Pontus & sen gick vi på bio, In time, som var jättebra. 

Idag har jag varit på stan med Jessica och jag köpte halsduk, örhängen, stickad tröja & ett linne, bilder kommer senare. 

Nu kom Jessica hit hörde jag så nu ska vi se på film och äta godis haha, trevlig helg allihopa!


Saknar sommaren!



Chilli'n


If you aint got love, what the hell we doin it for?


Frågestund -

Ställ en/flera frågor så ska jag försöka svara så seriöst jag kan. Avslutar frågestunden
när jag känner för det.


Gymma & Dansa...

... har dagen i stort sätt bestått utav. Emellan det så har jag varit på en synundersökning och ätit kinabuffe, mycket gott. Nu tänkte jag sova för jag är så trött, godnatt alla glada!

Basket ♥


Fina frisyrer!

Bilder från - weheartit

I dont know what I want.

Måste inleda det här inlägget med att jag har höstlov nu, jag älskar min skola! Ikväll tänker jag ta det lugnt och i morgon hade jag tänkt gymma. 
2 månader gammal bild ungefär

klassen

Var på gymmet med klassen i morse och nu sitter vi i sofforna och väntar på att våra lektioner ska börja. Efter skolan ska jag träffa pontus, nice! Ha en bra dag allihopa.


Kärlek



Uppsalas gator


Söndags sysslor

Idag åkte jag som sagt till Alunda med familjen och fixade det sista eftersom mäklaren ska dit i morgon och ta kort! Jag skrubbade golv och krattade löv haha. Nu när jag har kommit hem så städade jag mitt rum och duschade. Just nu sitter jag i köket och kollar på katten som ligger och sover på köksbordet, rolig filur det där.

Nu ska jag belöna mig själv och kolla på en film, hoppas att alla har haft en bra helg & i morgon tar vi nya tag!

Gymma & sen pizza?

Blev en sväng till gymmet & sen kom mamma och hämtade mig när jag var på stan med Jessica och påstår att vi ska åka och käka pizza. Precis efter min träning liksom, så blir man tvingad att käka pizza, skit bra. 

Köpte en halloween dräkt men jag ska byta den på måndag den var så oskön så jag höll på att dö.

Ikväll då? Jo jag håller på att städar med min moder & lillebroder. Ska nog städa mitt rum & övervången nu och när jag är klar med det så tänkte jag kolla på film.


Dålig på att uppdatera

Tjaa alla fina läsare!
Jag är verkligen usel på att uppdatera bloggen. Men det är för att jag aldrig har någonting intressant att skriva, den ena dagen är den andra lik. Det jag gör är att gå i skolan och kvällarna spenderas oftast på gymmet.

Om 1,5 timme ska jag ta bussen till gymmet och köra lite och ikväll har jag ingenting planerat. Antagligen så blir det en hemma mys kväll med familjen för i morgon ska jag upp och jobba i Alunda. Putsa fönster i kylan yey!

Sommar ... sommar och sol!

Pissdag!

Usch jag har haft en rent ut sagt helvetes dålig dag idag. Allt har bara gått fel. Vilken tur att jag gymmade och fick bort min ilska på det sättet idag. Ikväll tänker jag bara softa och det börjar nu om 3 2 1 .... 


hahaha ironi


Stress morgon!

Usch vad jag hatar stressiga mornar när man knappt hinner äta frukost, det var exakt vad som hände för mig i morse. Kom till skolan och hade en rolig lektion där det var föreläsning om anatomi & muskler.

När jag kom hem från skolan vid tre tiden så gjorde jag mackor och en kopp te och kollade klart på en film som jag började titta på igår, Colombiana, den var superbra!

Nu när jag har suttit och fyllt i min träningsdagbok hela kvällen och äntligen är klar så inser jag att det hade varit bättre om jag hade pluggat historia istället (prov på torsdag) så nu vet jag vad jag måste göra den kommande timmen. Vill bara sova nuuu ... zZzzZ.

Nu måste jag kila, puss på er mina fina!


Äntligen trevligt folk

Var som sagt servitris på en fest igår och det var jättekul. Fick en fartfylld kväll när vi äntligen blev klara med disken och efter några glas vin så kände jag att det var dags att gå hem, då var klockan någonting vid tvåsnaret.

Idag måste jag plugga historia och ikväll blir det pizza med familjen :)

En bild från skolan

Jag älskar fredagar

Gled till skolan i morse och gled vidare till gymmet och till sist så gled jag på bussen. Hamnade i soffan men två soffpotatisar som låg och gottade sig med chips å dirre. Joinade såklart hehe... 

Är så trött så jag tror att jag kommer att somna i skrivande sekund men jag ska kolla på film nu och antagligen så kommer jag att somna, haha. 
Trevlig helg
Bild från Öland i somras

Am I ready?

Stannade kvar på stan efter skolan med Jessica och jag införskaffade mig strumpor ... välbehövligt haha. Sen väntade jag på björklinge bussen som var 20 minuter försenad och då hann jag bli till en isbit sen kom jag hem och gjorde en brasa så nu är det vaaarmt.

Just nu sitter jag och kollar på robinson med mamma men ska hoppa in i duschen nu istället och sen ska jag förbereda lite saker inför i morgon.
Puss!

JohnBauer

Är skiiittrött men ändå så sitter jag kvar i skolan med jessica och pontus vi ska skriva i träningsdagboken och hälsodagboken. Juste  btw så fick vi våra skolfoton idag

Tisdag

Skolan idag var chill, jobbade på bra på samhällsekonomin och fick beröm av läraren. Matten var väl lite jobbigare ... ligger några tal efter. Kom hem och fick jättegod middag, love u mammi. ♥ Nu ska jag skriva i hälsodagboken & träningsdagboken när jag är klar med det så ska jag hem till farfar och intervjua honom (skoluppgift).
Puss!

Det är väl saknat ändå!

Sarahs key

det blev aldrig av att kolla på red riding hood istället så blev det Sarahs key som handlade om en judefamilj. Sevärd!

Slappig helg! ♥

Har haft en skön helg och i stora drag så har jag bara tagit det lugnt. Fredagen erbjöd skola, gym & filmtittande. I lördags så spenderades 1 timme på gymmet och sen åt jag pizza på edvards med Jessica & Anton, mysigt. Jessica sov över och idag har vi inte gjort någonting speciellt.

Nu kommer jag till det svåra valet, ska jag ut & springa eller ska jag kolla på film o tjocka ostbågar? Röstar nog för ostbågarna och ikväll blir det Red Riding Hood (film).


Bilden passar väl inte med inlägget direkt haha! Skitsamma.

Edvards

Kom precis hem från gymmet och nu ska jag iväg till edvards & äta middag med min lillebror och jessica. Sen blir det myskväll. 


Gymma & shoppa

Sitter i köket och ska äta lunch med brorsan. Sen ska jag till actic och gymma med jessica & efter det så blir det en tur ner på stan och shoppa lite. Ganska bra lördag endå enligt mig! Nu ska jag packa mina grejer, vi hörs!

Snygg

Happy ending

Är det bara jag som vill gifta mig när man ser den här bilden?!

Fredag i mitt hjärta!

Slutade vid tre tiden och tog bussen ner på stan & köpte en sallad, sen cyklade jag & jessica till gymmet och körde ett frodigt cirkelpass! Det gäller att ligga i ! ;)

Sen blev det bussen till björklinge och köpte hem lite gott & nu ska jag kolla på film och mysa med min familj.

Imorgon blir det fest i österbybruk förhoppningsvis, kul!

Trött & träningsvärk

Stannade kvar på stan efter skolan och köpte träningskläder. Sen tog jag bussen hem och sen dess så har jag så har jag bara suttit i soffan och tittat på tv. Tittade precis klart på sol, fest & oroliga föräldrar med pappa.

Snart blir det sängen , natti♥


Mot skolan!

Igår var jag på gymmet & på kvällen blev det dans. Roligt. Nu ska jag få skjuts till bussen och sen väntar 3 timmars historia sen slutar jag! Awesome

facelook

Relaxed

Kom precis hem från massagen och känner mig så avslappnad så det är fan underbart.
Sitter här och nästan sover, ska hoppa in i duschen nu och sen ränka några tal i matteboken.

The beginning of a new life

Har precis varit ute på en powerwalk och körde ett styrkepass i triceps, biceps, axlar och mage efter promenaden. Armarna är spaghetti nu kan jag säga haha! 

Snart ska jag iväg på massage, love! ♥

Pretty good

Är det viktigt för dig så är det värt att kämpa för, och desto hårdare du måste kämpa, desto ljuvare kommer det vara att kliva i mål och casha in resultaten.

Måndag och nya tag!

Vaknade med jessica vid min sida i morse. Kom till skolan och hade världens slappaste dag, me like. Kom hem för en timme sen och har precis ätit middag. Nu ska jag träna sjukgymnastik och ikväll tänkte jag ta och mysa framför tv:n och ensam mamma söker! (muppigt program) men jag gillar det endå.


just like an movie



Final Destination 5

Gick på bio med marcus & jessica igårkväll. Vi kikade på Final Destination 5 och den var ganska bra fast det var lite för mycket död i den för min del. 

Jag och jessica deckade hemma hos mig och idag har vi spelat spel, kollat på film & spelat ps2 (haha). Ska snart hem till henne och sen spenderar vi natten hemma hos henne, nice.


Länna i somras ! :)

RSS 2.0