Dålig uppdatering!

Känner att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har haft så mycket annat för mig så jag har helt enkelt inte haft tid för att blogga. 

Men här är jag & jag lever! De senaste dagarna har jag bara gått i skolan & umgåts med kompisar. Hälsade på mina småvänner på högstadiet idag & åt middag med fina vänner. Har även varit ute och sprungit 2 kvällar i rad, hurtigt!


Lycklig tjej!

Hämtade ut min skoldator imorse och den verkar fett bra. Love it. Tog halv fem bussen hem och har nyligen ätit middag. Tänka göra klart en samhällsuppgift och sen vet jag inte vad jag ska göra resten av kvällen, we will see.


2 cool 4 school

Tillbaks till skolan idag igen och alla ettor fick sina datorer idag förutom jag, klantskalle! Hade migrän hela dagen och det regar = jag fick åka moppe hem i ösregnet. Fml. Nu ska jag duscha och sen ska jag slå mig ner i soffan och titta på film. 

En bild på mig när jag gick i sjuan eller åttan. Längesen...

Heldag på stan med mamma


Är nu hemma efter en dag på stan med min kära mor. Fick med mig lite kläder hem som jag tänkte visa upp för er här nedan.
Vit transparent skjorta - bikbok 199kr
Blus -Vero Moda 159kr
Höstjacka- Bikbok 399kr
Gråa Jeansleggings - Vila 299kr (mycket snyggare än på bild)

Uppsala-city

Igårkväll tog jag åtta bussen in till stan och gick på bio med Jessica vi såg på "Jag saknar dig" & den var sjukt bra & sorglig fast rolig på samma gång. För er som funderar på att se filmen gå på den för den är verkligen sevärd!



Idag ska jag ner på stan med mamma & titta runt lite. Skulle sitta fint med ett par nya jeans. Nu måste jag hoppa in i duschen.

Älskade Håkan Hellström

En regnig & kall dag som denna så känns det extra bra att ha Håkan med på ett hörn av dagen
då hans musik har spelats i mina högtalare ett bra tag nu.

Håkan Hellström – En Vän Med En Bil
Håkan Hellström – River en vacker dröm
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva
Håkan Hellström – Ramlar


Bilder från kräftskivan!

Hade en jätterolig kväll hemma hos Louise med tjejgänget igårkväll. Kräftor, skitsnack , tåg runt huset iklädda byxor och endast bh. Ni är guldvärda mina älskade tjejer!

Fredag - Kräftskiva



Har nyligen kommit hem från Stan & skolan. Idag har vi i klassen grillat & lekt lekar i skogen, mysigt och kul att lära känna varandra lite bättre. Gick runt på stan med Jessica ett tag efter att vi hade slutat och jag fick med mig två linnen hem.

Ikväll är jag bjuden på kräftskiva hemma hos Louise med tjejgänget. Det ska bli superkul att höra om allas nya skolor osv plus att det känns som att det var längesen jag träffade en del av tjejerna.
Bilderna är orättvisa då dessa linnen är mycket finare i verkligheten
Linne- New Yorker 179kr
Linne - GrinaTricot 299kr

America

Satt och surfade runt lite nyss och lyckades hitta denna urballa Jeansjacka för 999kr hos modekungen

Inspirerande bilder!

Hitta finfina bilder på google & weheart it och satte ihop det till ett fint collage!

En sista titt utav sommar & värme

De fina bilderna hittade jag på weheartit

collage gjort i picasa - därav den dåliga kvalitén.

Min nya blogg!

Det här är min nya blogg och här tänkte jag skriva om mode & inspiration bland annat. Bloggen kommer att bestå utav mycket bilder.
'
& Såhär ser jag ut!

RSS 2.0