SÅHÄR GLAD!

Jag är så himla glad just nu. Killen från intervjun ringde precis och jag fick jobbet!! Ska på första utbildningsdagen i morgon . Snacka om att den här pissiga dagen fick ett bra slut i alla fall, wiho.

Ser fram emot helgen så himla mycket också då några fina tjejer ska komma hem till mig på middag. 

Btw vill bara säga att jag skulle klättra över ett stålstaket idag och fastnade med knät så jag hängde fast där och mina favoritjeans fick sig ett rejält hål över hela smalbenet och mitt knä fick sig ett skrapsår, buhu. Är man klumpig så får man fan lida asså.

Pedro Oliveira – Ai se eu te pego - Styles Radio Mix- Skoeen

Curling

Tjoobre.
Har varit och spelat curling med klassen idag, det var ganska kul faktiskt. 

Nu ska jag vara duktig och plugga på fördjupningsuppgiften som vi har redovisning på i morgon .... nervöst.

reach a goal in life

When you want to be successful as bad as you want to breathe, then you'll be successful.

If I was you for only one day I think I could understand better

Kom hem förut ikväll i cirka fem minuter innan jag drog ner på stan igen och åt middag med Jessica. Mysigt var det och när jag kom hem igen så kollade jag på gossip gilr. Ska titta ett avsnitt till innan jag går och lägger mig. I morgon väntar en jobbig dag bestånde av arbete med fördjupningsuppgiften + kort presentation och mattelektion på eftermiddagen. Bit ihop ba.

Stand up for the one YOU are.

Kom alleles nyss hem från intervjun och jag tror att det gick ganska bra hehe. Det visar sig i slutet av veckan. Nu är jag jättehungrig men jag orkar inte laga mat så jag väntar på att jessica ska svara i telefon så jag kan åka ner på stan och äta med henne men den ungen har väl dött eller något :o. Nej nu ska jag äta upp resten av mina cheezballz i väntan på att odågan ska svara. 


nervös

Tjena bloggen. 
Drog hem efter första lektionen i skolan idag, pallade inte mer pga förkylningen. När jag kom hem åt jag lunch med mamma och sen satt vi och pratade ett tag, mysigt. Nu har jag gjort mig i ordning och ska iväg på en anställningsintervju, wish me good luck. 


slapp dag

Har bara degat hela dagen i min säng typ. Jag har kollat på massor av gossip girl avsnitt och suttit vid datorn bara. Kvällen har i alla fall varit mysig. Andra halvan av familjen kom hit och vi käkade thaimat och kollade på film. Nu ska jag gå och duscha sen ska jag kolla gossip girl igen sen tänker jag sova. 

s.o.m.m.a.r

Sista dagen på lovet

Sorgligt att lovets sista dag redan är här. Jag har haft ett superbra sportlov även fast jag har varit sjuk nästan halva lovet och fortfarande är sjuk men det är smällar som man får ta (ganska ofta, tycker jag).

Det som jag hade planerat att göra idag blir inte av såklart så nu sitter jag ensam i lägenheten i brist på något att göra. Får väl jobba på att bli frisk istället antar jag. Nej ... jag har faktiskt en fördjupnings-gruppuppgift som ska redovisas på torsdag som är långt ifrån klar så jag kanske borde jobba lite på den istället nu när jag har tid. 
Peace.


where you wanna go

Ett telefonsamtal i morse fick mig att skina riktigt ordentligt för första gången på länge.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Det började med att jag kollade på några avsnitt av gossip girl sen lagade jag lite mat och åkte ner på stan och mötte upp Jessica. Vi tog bussen till Willys som ligger vid mig och köpte hårfärg, massa godis och annat gott. Så ikväll har vi bara chillat hemma hos mig eftersom jag är sjuk fortfarande. I morgon så ska vi (jag och Jessica) möta Louise på stan för lite buissnes sen så blir det shopping !

sommar ♥

Lillfisen ♥

jag saknar min lilla kusin, goa unge!

Lite random bilder från lovet


The dream I had once


Lever livet

Det här är varför jag längtar efter sommaren


some die young

Har varit hos sjukgymnasten och på gymmet nu. Min hosta blir bara värre så jag dissar mamma och brorsan för en bio. Istället så kommer Jessica hit och gör mig sällskap. Får se vad vi hittar på för något. Btw så hatar jag att blogga och funderar på att ta bort bloggen. Vad säger ni? Ska jag ta bort fanskapet? Är det ens nån som läser? hahaha ...

stay strong, fight and try to laugh

Ligger i min säng lite halvsjuk just nu men måste gå upp och göra i ordning lite lunch för jag ska ta bussen om 20 minuter till närakuten och träffa min sjukgymnast sen ska jag möta upp Jessica på gymmet så ska vi köra ett pass. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt eftersom jag känner att jag håller på att bli sjuk tråkigt nog.
dessa snyggingar får stå för dagens bild.

19 februari

Det blev en riktigt chill kväll här hemma hos Mamma med hela familjen faktiskt. Chips, dipp & cola. Men just nu så ligger jag i min säng med musik och bara chillar. I morgon blir det gymmet sen ska jag träffa Jessica på stan och sen kanske vi går över till Felli på kvällen. Men nu tänker jag faktiskt sova eller kolla på film, förstår inte hur jag kan vara så trött idag ;o .
Ögongodis!

take a chillpill

Det blev bara 15 minuters simning på actic igår, löjligt. Jag hade kikat fel på när det stängde så jag får väl skylla mig själv. Köpte i alla fall två tröjor, några halsband och lite örhängen plus present till en viss brud. På kvällen så var jag med Victor och Jessica och vi chillade bara sen drog vi till max och köpte lyxshake. Jessica sov kvar och idag har vi gymmat. Ikväll tänker jag stanna hemma och ta det lugnt och mysa med familjen hihi, puss på er!

sommar ♥

18års fest

Fyfan vilken crazy dag det var igår. Måste ha gjort en av de skämigaste sakerna någonsin, dör. Men hur som helst så drog jag, Jessica och Amanda på 18 års fest i Almunge igår kväll. Det var bra drag och mycket trevligt folk. Kom hem vid två inatt och sen vaknade jag klockan fyra av att våran kattjävel tjöt som fan i flera timmar, dö.

Nej nu ska jag och Jessica göra lite frukost/lunch sen ska vi ner på stan och köpa lite presenter och annat smått och gott. Ha en bra dag & ett bra sportlov allihopa.


gymmet

Kom hem rätt så sent idag efter 4 timmar på Actic. Hade föreläsning, redovisning och träning. Så nu känner jag mig helt slutkörd och halvligger i soffan och tittade alleles nyss på 112 på liv och död. Snart ska jag hjälpa mamma med tvätten men jag är så trött så jag har en känsla av att jag kommer att somna istället. 

Jag blev nyss jättegodis sugen men självklart så är det snöstorm och kallt ute så jag orkar inte gå till Willys. Vill köpa chips & dipp och massa lösviktsgodis och bara goffa i mig. Men i morgon då jävlar ska jag äta gooodis!

Svar till Elin


Svar: Jag vet faktiskt inte jag hittade den på weheartit

ingen blogglust

Jag har absolut ingen lust att skriva så därför lägger jag ut lite bilder från de senaste dagarna istället, peace!


Måndag morgon

Sitter just nu i skolan på min första lektion som är entreprenörskap. Just nu så gör vi ingenting för alla grupper har muntliga redovisningar för läraren. I eftermiddag så kommer pappa och brori över på middag ,mysigt, sen tänkte jag dra till gymmet och köra lite. 


sommar outfits

Jag börjar få abstinens efter sommaren och alla fina sommarkläder, speciellt idag när det var så fint väder ute!

actic

Mätt och belåten är jag efter lite välförtjänt kina mat kan man säga efter ett hårt träningspass på actic. Jag började med 30 minuter crosstrainer följt av mitt träningsprogram. Nu har jag skrivit i träningsdagboken (duktigt att jag kom ihåg de) och ska alleles strax gå och duscha sen ska jag kolla på nån film och bara ta det lugnt i några timmar innan jag går och lägger mig, skönt.


En gång i phuket

Gick på bio igårkväll med Jessica andre och joel vi såg en gång i phuket och den var skitrolig. Sen skulle vi dra hem men träffade några kompisar på donken så vi var med dom hela kvällen. Drog hem till en kille och chillade där hela kvällen. Sooftish.


bad update.

Har haft fullt upp de senaste dagarna, har gjort massa roliga saker så jag har inte hunnit updatera bloggen. Men nu när jag väl skriver så kan jag ju passa på att skriva att jag ska gå på bio ikväll med några fina klasskamrater. Vi ska se på en gång i Phuket. Efter bion så kanske jag och Jessica drar vidare och hittar på något, we will see. 

Oj så snygg jag är just nu

Tisdag, sjunde februari

Skolan idag, matteprov som inte gick någe vidare tror jag. Så jag drog hem direkt efter att jag hade skrivit provet och lagade mat. Speghetti med köttfärssås och grönsaker som jag skulle bjuda Jessica på och självklart så har ungen åkt vilse i lilla Uppsala så jag fick vänta på henne i minst en halvtimme innan jag kunde äta haha. 

Sen drog vi till Actic och skulle gå på afro som var ersatt med zumba vilket sög så vi gick direkt nästan. Så vi drog vi till donken istället och chillade ett tag innan vi gick åt skilda håll allihopa. När jag kom hem så gick jag direkt till Willys och köpte lite saker så nu är det gjort, välbehövligt.

I morgon så börjar jag klockan nio och då ska klassen ses på stadsbiblioteket och låna lite böcker att läsa i till vårat fördjupningsprojekt typ. På eftermiddagen så ska vi gymma på Actic på idrottslektionen och på kvällen så ska jag äta middag med hela familjen och träffa Marcus.


Like back in the days

Skolan idag var chill och när vi slutade så drog jag, Sara och Jessica till björklinge och hälsade på våran gamla skola för det var öppethus. Träffade några gamla lärare som jag pratade med ett tag annars så var det väl inte märkvärdigt. Träffade Tove och Annsofie och det var kul eftersom det var ett tag sen sist. 

Nu har jag precis duschat och jag ska gå till Willys snart och införskaffa mig lite saker fast helst av allt så skulle jag bara vilja lägga mig och sova. Vid närmare eftertanke så drar jag nog till Willys i morgon istället när jag inte är lika trött. Jag har matteprov i morgon men jag orkar verkligen inte plugga så det får fan gå som det går i morgon. Nej nu går jag och lägger mig. Puss och godnatt!
jessica amanda jag och louise för några veckor sen!

Willys!

Jessica kom hit för en timme sen ungefär. Vi gick direkt till Willys och handlade lite mat osv och fy vad kallt det är ute mina kinder frös nästan till is. Nu står bruden i duschen och jag funderar på att värma pizzan som jag köpte nyss. Nej tar ett glas cola och en frukt istället sen blir det film att somna till hihi. 

Så snygg är jag idag

Ett bra avslut på en bra helg!

Åh jag har precis insett att jag har sovit bort hela dagen. Jag vaknade klockan åtta och gick upp och duschade och åt lite frukost sen somnade jag om och vaknade inte förrens nu. Damn it. Jaja snart så kommer Jessica hit och sover över här, soft. Igår kväll krökade jag med några polare sen yrade jag iväg till bussen vid ett tiden och kom hem och somnade direkt.

Bälinge - Bele barkarby

Sitter på rummet och chillar, dunkar musik. Jessica kom hit mellan sina matcher och käka lite men hon drog nyss iväg på samling och jag tänkte ta bussen som går om en halvtimme och kolla på matchen. Sen ska jag mysa lite med mamma och Anton hihi och senare ikväll så drar jag nog ut med lite kompisar.


Internet

Tjoo har fått finbesök av Henrik som hjälper mig att installera internet i lägenheten. Klockan två ska jag iväg och kolla på Jessicas match i gamlis hallen. Ikväll vet jag inte vad som händer får se det är ju lördag så något kul bör man ju göra i alla fall.

Flyttat

Hej allihopa. 
Idag har varit en tuff dag i skolan och jag har asmycket att plugga i helgen nu, pallar inte. Drog i alla fall till lägenheten efter skolan med Jessica. Vi chillade nån timme med mat från mcdonalds innan flyttlasset kom. Vi hjälpte till att bära upp alla saker och sen dess så har jag möblerat och packat upp saker på mitt rum. Det blev riktigt fint och jag är jättenöjd trots att tapeterna som sitter i mitt rum just nu inte är de finaste men det är snart fixat när man har en pappa som är målare. Bäst av allt med mitt rum är att jag har en riktigt stor garderob, välbehövligt.

Lektion

Sitter på Engelskalektion i skolan nu och diskuterar lite olika saker. Efter skolan så ska jag räkna matte med min mattelärare, fml. Sen när jag kommer hem så ska jag hjälpa till att packa in grejer i flyttbilen. Ikväll så blir det väl att packa upp alla kartonger och möblera rummet lite grann.


Livräddning på Fyrishov

Hej alla mina bloggreaders. Dagen har varit rolig och hostan har blivit lite bättre i alla fall vilket är positivt. I morgon så ska vi ha livräddning på Fyrishov och jag borde ju absolut inte vara med egentligen för jag kommer väl att dra på mig en lunginflammation om jag anstränger mig för mycket nu men vad gör man inte för betyget i idrott? 

Ikväll har vi varit och lämnat lite saker i lägenheten och sådär. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film innan jag somnar, godnatt!


RSS 2.0