Onsdag - En liten gnista om hopp !

Den här dagen har varit en av de värsta i mitt liv någonsin. . Jag känner mig helt slut . Det blir sängen nu så att jag orkar med morgondagen. Önskar alla en fortsatt trevlig kväll!


Took one step forward took two step backwards

För tillfället så sitter jag i soffan med datorn i knät och spelar bouncing balls. Jag slog precis mitt rekord, blev riktigt glad hahaha! Kom precis på att jag hade bokat afro i morgon så nu är det bara att tagga till riktigt ordentligt. Följer nog med älsklingen hem efter skolan i morgon innan dansen börjar. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av vampire serien ... godnatt alla fina!


The truth might be pretty hard right now

Sitter med skoldatorn i soffan och skriver på mina idrottsuppgifter och det går väl ganska bra. Fick precis ett samtal från min sjukgymnast och jag bokade en tid hos henne kl 10 imorgonbitti, hoppas att jag inte missar allt för mycket från engelska lektionen. Nu börjar ögonen bli helt suddiga och jag kan knappt läsa vad som står på skärmen längre, fast jag har kollat upp synen & den var bra ? Känner mig som en gammal kärring med synfel. Som tur är så ska jag släppa taget om datorn alleles strax.
Ha det bra!


Tuesday - Things are falling apart

Sitter vid köksbordet och har precis ätit lunch. Så just nu så är det Maggios fina låtar som spelas ur högtalarna. Medans så sitter jag och fixar mig lite grann inför skolan. Bussen går om 40 minuter, skönt! Jag har bara mattelektion när jag kommer till skolan. Fast den är ju dock 3 timmar lång men skönare med en halvdag än heldag i alla fall.

Efter skolan ska jag skriva lite idrottsuppgifter och kanske kanske kanske ... börja plugga till tyska provet.
Ha en fin dag allihopa!



Some people says that Love never fails ...

Dag 1 av 33. Började morgonen på Actic med boxning. Det gick sådär. Jag hade inga större förhoppningar heller eftersom jag kände redan på morgonen att det inte skulle gå så bra. Hade tyskalektion, drog hem och åt middag med familjen ... nu ska jag kolla på the vampire diaries (en serie).


Den första snön har kommit & jag hatar den.

Jag hoppas att snön har smältit bort när jag vaknar i morgonbitti. Det är bland det värsta och äckligaste jag vet. Synd att man inte bodde i ett land där snö inte existerade överhuvudtaget. Nej nu känner jag draget efter sängen, godnatt!

En fråga till er läsare!

Hejhej allihopa, jag undrar om det finns något speciellt som ni skulle vilja att jag bloggade om eller skrev speciellt mycket om. Det kan vara vad som helst. Blir jättetacksam över kommentarer! :)

peace man


Första advent.

Dansen gick sådär, kände mig ganska utmattad. Gick till forumgallerian efter träningen och gissa vem som stod där på scen? Jo Chris Medina, det var ju ganska coolt, inte för att jag är en av hans fan. Efter att vi hade sett honom så gick vi till bussen och drog hem. 

Imorgonbitti så ska jag direkt till gymmet och gå på boxning med klassen, ska bli kul. Det är skönt att ha en praktisk lektion på måndags mornar.
facelook

Söndag - I wont let it go

Vaknade med mamma sittandes på sängkanten, pratade med henne ett tag innan jag gick ner till köket och åt frukost. Loggade in på actic och bokade afrodans som jag tänkte gå på i eftermiddag. Beroende på om det slutar regna ute så tänkte jag kolla på adventsfyverkerierna i botaniska trädgården också. Det är ju faktiskt första advent idag, inte för att det känns som det men men. Önskar alla en trevlig första advent idag!

Rockabilly! Lite coolt sådär

Vad gör man när hjärtat ska räcka åt två?

Sitter i samma ställning på samma stol som jag har gjort de senaste timmarna. Borde gå ner till badrummet och duscha. Hänga upp kläderna som jag har tvättat. Ska göra det nu, hoppas att det finns gott om varmvatten! 
Ha en trevlig lördagskväll !


En glutta sommar, det är så saknat!


You said when things ain't right go left? I can't find any road that goes to left

Imorse vaknade vi (jag & jessica) vid tolv & åt frukost sen drog vi till affären. Jag hämtade ut min pinkod till banken. Sen åkte jag hem till farfar och bjöd han på snickers, bara för att han älskart, sen var det skidor på tv som vi tittade på. Drog hem för nån timme sen och snart jag ska duscha och göra i ordning mig för ikväll ska jag med familjen ut och äta på restaurang i stan.

Fredags mys! ♥

Hade en kort skoldag idag och drog till gymmet med Jessica direkt när vi hade slutat. Efter träningen så gick vi till darkwell och Jessica piercade näsan, sjukt fint! Sen bestämde vi oss för att ha lite fredagsmys så vi köpte Chips & dipp. Det blir never back down 2 nu, trevlig helg!

inspiration

Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem !


Den 24 november 2011 !

Imorse hade jag faktiskt inga problem med att ta mig upp ur sängen trots att alarmet stod inställt på kvart över fem. Gick till bussen och kom till gymmet halv sju när spinningen började och det gick faktiskt bättre än förväntat, kul!
Drog till skolan sen & hade historia och samhällskunskap. När vi hade slutat så stannade jag kvar med jessica och pontus. När jag kom hem så var det smörgåstårta & fika som gällde eftersom brorsan fyller år idag. Gott var det!

Nu ska jag packa grejerna till imorgon, tänkte dra till boländerna och gymma där imorgon efter skolan. Slutar halv tolv, skönt! 

En bild på min prins och jag från idag!

Aerobics & Afro...

.. är vad dagen har bestått av. Var först på förmiddagen på aerobics med min underbara klass. Efter det åkte jag och Jessica till skolan och myste i sofforna med musik & pastasallad. När klockan blev fem tog vi bussen till stan och gick på afro, det var lika kul som vanligt och bra tempo ... lite tråkiga låtar & koreografin sög idag bara men sånt är livet.

Vet inte om jag har blivit galen men jag har i alla fall bokat in ett spinning pass imorgonbitti klockan 06.35. Pappa garvade och sa att om jag klarar av det så ska jag få 50 spänn och klarar jag inte de så är jag skyldig han lika mycket så nu har jag ju ännu en anledning till att klara de (inte för att jag blir milionär men ändå haha). Önska mig lycka till allihopa hehe!


Hemma med älsklingen

Har precis duschat hemma hos älsklingen och väntar på att han ska duscha klart så vi kan dra och äta innan vi går till skolan. Sov här inatt och vem vann i alfapet med 100 poäng, Jag hihi. Ska sminka mig och föna håret nu hehe, ha en bra dag allihopa! :)

When you hit me, hit me hard!

Afrodansen som jag var på tidigare idag gick bra och nu har jag hunnit vara hemma ett tag och det blev pizza med familjen till middag, gott & ett bra avslut på helgen. Efter det så har jag hunnit slänga in en tvättmaskin och packat mina saker till i morgon, sover hemma hos älsklingen då. Skönt att båda börjar först halv ett på tisdag hihi.


1 år gammal bild på mig

Afro

Har precis tittat klart på en skräckfilm med fega jessica. Vi ska laga lunch nu innan vi tar bussen till stan och går på afrodans på gymmet. Ha en bra dag allihopa! :)

Skräckfilms kväll!

Jessica sitter just nu i bilen påväg hem hit men det hon inte vet om är att jag har tankat ner skräckfilmer till ikväll, hehe! Hon sover över här och i morgon ska vi på dans, afro. 

Vi var ju och tränade förut idag och det gick bra och efter det så gick vi till stadium och båda köpte byxor till dansen så nu är vi nöjda. Sen tog vi bussen och hälsade på min älskling på hans jobb. 

Nuuu ska jag springa ner i köket och göra i ordning någonting gott höhö (kollar om det finns något färdigt).
Keff bild på de nya byxorna

Saturday

Godmorgon fina lördag, mot gymmet med Jessica nurå får se vad som händer ikväll :)

Fredag's mys med Jessica

Efter skolan drog jag & Jessica till gränby och skulle kolla på Uf företagen som skulle vara där och det var ju jättenågra där så det var inte så mycket att se. Sen unnade vi oss en varsin Frisco meny på Max innan vi tog bussen hem till mig. Så ikväll fick jag inte träffa min älskling för jag orkade inte med alla bussbyten så det får bli en annan dag. Nu ska vi titta på film,  attack the block, hoppas den är bra.
Facelook

Svenska Lektion

Sitter på svenskan som slutar halv tolv sen efter lunchen har jag matteomprov, efter det så tar jag helg! Sover över hemma hos pontus ikväll förhoppningsvis fast har inte sett till pöjken i skolan ännu (hmm?). Jaja jag får väl tag i honom senare. Nu ska vi börja arbeta igen, trevlig helg allihopa!



Foto by me

Jag gick ut för att ta lite luft & rensa huvudet så jag tog kameran med mig och fotade lite. Vilken fin solnedgång det var ikväll!

Don't judge me if you don't know my history - Eminem

Sitter i soffan och myser med Eminems underbara låtar! Älskar hans låtar, texterna are so damn good!
Några av hans låtar!

Eminem – When I'm Gone
50 Cent ft. Eminem – You don't know 2010
Eminem – Lose Yourself - Soundtrack Version (Explicit)
Eminem – Space Bound

We found love

Häftig musikvideo! :)

Vinn en biobiljett!

(Klicka nedan)
Vill du mysa i biomörkret i höst? MrDeal delar ut ett begränsat antal biobiljetter och det är först till kvarn som gäller!

Hemma från skolan

Vaknade för ovanlighetens skull klockan 04.58 i morse igen? Kände redan då att jag hade huvudvärk och sen kunde jag inte somna om tills jag skulle gå upp, halv sju, och då kändes det som att mitt huve skulle sprängas. Så blev hemma från skolan med migrän idag. Tråkigt ... 


FITTMOUD

Sitter i skolan med Jessica och chillar lite innan våran lektion börjar. I morse hade vi "sex & relationer" som våran aktivtitet och efter rasten så är det "tjejsnack" som gäller. Sen har vi tydligen föreläsningar om sex & relationer ... låter ju lovande eller... ?

Bokade Kapten Röd med Jessica & Pontus igår så nu längtar jag till den 10 december! :)


Skönt med hälsodagar

Skolan idag var fan riktigt rolig, vi har ju som sagt hälsodagar och det är så Chill. Hade dock 2 skitdryga "moment" idag... avslappningen där man fick ligga på ett hårt liggunderlag och dramaövningar(?) för att jag hade valt fel och ja jag älskar ju drama och sånt... not så det var inte så kul. 
Drog iaf hem till Pontus efter skolan och nu står jag här i hallen nyduschad med bara handduken på mig så ska göra mig i ordning för sängen nu hade jag tänkt så att jag orkar med dagen i morgon. Först chill skola och på kvällen Afro dans! :D

Trött & ont

Blää på den här dagen den var lång och seg bara. Hade sovmorgon till halv ett och det var ju i och för sig skönt men sen i skolan så hade jag tyska och usch vad jag hatar de lektionerna. Drog till gymmet direkt efter skolan och fixade lite nya övningar tillsammans med en intstruktör så det känns bra. 

Taggar för två hälsodagar i skolan nudå (inga lektioner YES) och inleder morgondagen med frukost i matsalen tillsammans med alla andra 1or på skolan. :)

Söndagskvällen hos Jessica

Ligger just nu i jessicas säng och lyssnar på kapten röd. Men snart ska vi sova och i morgon har vi sovmorgon till halv ett. Underbart! Efter skolan ska jag till gymmet, har bokat in en ny instruktörstid vid halv fem. Nu strejkar tröttheten, godnatt!


11-11-13 Farsdag

Godmorgon allihopa, hoppas att ni har haft en bra helg? Fast ännu är den inte slut men alla hatar söndagar ellerhur?
Ska snart kila ner till köket och göra frukost åt mig själv sen blir det råplugga och skriva massa. 
Önskar alla pappor en bra dag idag!


Mysdag med älsklingen

Har haft en supermysig dag med pontus idag och var och lämnade honom vid bussen för ett tag sen. Ser inte fram emot i morgon då jag måste plugga en massa olika saker. 2 idrottsuppgifter, 1 tyska uppgfit och sen måste jag plugga till mitt matteomprov. Ganska tråkigt att göra det på fars dag "bortförklaring".

Haha en av många "fina" bilder på oss som togs idag.

Lördag - waiting for my love

Sitter på rummet och har precis gjort mig i ordning och snart kommer Pontus hit. Det blir väl att chilla här hemma idag antar jag eftersom det är första gången som han ska få träffa mina föräldrar haha. 

Såhär ser jag ut idag då!

Chill dag!

Började morgonen med en beslutsångest .... skulle jag åka till skolan eller inte? Jag drog dit i alla fall... och skrev ett svenska prov som jag fick betyget C på. Efter det så hade vi mentorpass så vi bestämde lite vad vi ska börja sälja för saker, så det blev bestämt och så fick vi våra JB kläder, äntligen!. Nu är jag hemma och tänker ta det lugnt och kolla på film hela kvällen! Awesome!


Skolan, gymmet & plugga

Det är i stort sätt vad min dag har bestått utav. Plus ett besök på subway & mcdonalds ... känner mig inte så duktig. Längtar inte tills i morgon då jag har historia och samhällskunskap. Får en ny samlärare (nuvarande engelskaläraren) i morgon Rip Marie. :(

Tror det blir sängen och sova nu alltså är redigt trött. Godnatt på er!


Julmust

Hejhå bloggen. Hade en skön dag i skolan idag och kommer att få det resten av alla tisdgar det här året. Började nämnligen 12.35 idag, ska förövrigt göra det alla andra tisdagar också. "skrytarn".

Efter skolan så var jag med Pontus, vi goffa chips och drack julmust och kollade på film. Najs najs. Nä nu ska jag sova för jag är fan dödstrött hehe. I morgon är det engelska redovisning & idrottslektion på gymmet. Sounds nice, sleep well.

Yoga

Har precis ätit lunch och innan det så var jag på yoga med klassen. Det var tråkigt, nu måste jag skriva om det ... ännu tråkigare. I eftermiddag har jag tyska men får känslan av att jag inte kommer att orka gå klart hela skoldagen.

Bio

Vaknade ganska tidigt i morse med Jessica hemma hos mig. Vi kollade på film och åt lunch. Sen stressade vi som fan till bussen och hann precis med den till stan. Vi gick och åt middag på subway och sen gick vi till bion och såg crazy stupid love och den var bra! 

Nu är jag så trött så det blir sängen för min del. I morgonbitti ska vi vara på Yoga kl nio på morgonen med klassen, kan bli kul. Godnatt -
Haha en skitful webcam bild från igår innan vi drog till festen!

viva la fiesta

Sitter hemma hos Elina och har det bra innan vi drar till festen. Kommer bli sjukt najs! Är utklädd till Rallybrud ikväll också, nu kör vi!

Birthday PARTY!

Måste säga att jag hade en jättebra födelsedag igår. Jag träffade Pontus på stan och gullungen hade köpt världens gulligaste present till mig, tack. Sen mötte Rebecka upp oss och hon hade också köpt en present, vilka fina vänner jag har. Sen kom Jessica & Julia så vi gick till bion allihopa och hämtade ut biobiljetterna. Sen sa vi hejdå till Pontus innan vi gick in på restaurangen, Riffifi, och åt en vad jag tycker sjukt god pizza. Vi satt kvar på restaurangen tills stängningsdags och sen gick vi till bion, footlose, och den var jättebra! 

Facelook från igårkväll.
Blå tröja med armbågslappar på- Cubus
Svarta Jeans- Vila
Rött linne- Carlings
Halsduk- Cubus
Smycken- Glitter
Det var vad jag hade på mig igår kväll !


Grattis till mig själv på 16 års dagen

Idag då, 16 år, känns som igår. Ikväll ska jag på bio och restaurang med några fina tjejer, kul ! Vi ska se footloose men innan dess så ska jag hinna med en fika hemma hos farfar så det är lika bra att jag gör mig i ordning nu. Hoppas att alla får en bra dag! Puss & kram.

Live Laugh Love!

Veronica var så himla bra ikväll jag var så fylld av glädje från konsertens början till slut, tack Mamma! Inatt går jag alltså och lägger mig med ett stort leende på läpparna och ser fram emot morgondagen då jag fyller år. Klockan har faktiskt redan slagt tolv och gratulationerna rullar in på facebook, i morgon måste bli en bra dag. Godnatt alla fina!


Onsdag - Veronica Maggio

Idag så vaknade jag klockan halv ett av att brorsan stod i rummet och skrek, han gick ner och gjorde lunch åt oss. Hamburgare m bröd! Awesome dude. Sen ringde mamma och sa att hon hade en födelsedags överraskning åt mig fast jag skulle få den en dag tidigare (alltså idag). Så jag sprang ner och kollade på micron där hon sa att den låg, och jag hittade ett kuvert där det låg 2 st biljetter till Veronica maggio ikväll på ukk! Blev jätteglad, tack mamma!

När jag hade vaknat till liv och klätt på mig så åkte jag hem till Jessica med min maskerad dräkt för att hennes mamma ska sy in den osv. Nu är jag hemma igen och ska snart duscha och fixa till mig inför ikväll men innan dess så måste jag faktiskt plugga svenska ... har prov efter lovet. Kiss my ass bitches, orkar inte!



Beauty of

Yiruma – River Flows In You

Fina tisdag!

Idag har jag gymmat med Jessica & varit på middag hemma hos Pontus & myst med honom hihi. Just nu sitter jag och chattar med några fina vänner på Fb och snart så tänkte jag kolla på film, A little bit of heaven, Lisas filmtips så jag tror att den är riktigt bra! ;)

I morgon så har mamma tydligen en överraskning åt mig på kvällen, antagligen för att jag fyller år i övermorgon. Haha jag undrar vad det kan vara för något, hoppas att det är något riktigt kul. 

Jessica & Jag i somras!

RSS 2.0