Skolan, gymmet & fiket

Cyklade till gymmet efter skolan och körde ett pass & efter det så träffade jag malin på storken och vi tog en fika och pratade om allt och inget, det var längesen sist så det var superkul att träffas igen. Sen kom det några bekanta & vänner som vi satt och pratade med i timmar... Tar helg idag och det känns underbart!

Puss

Skivstångspass!

Hade en superbra dag idag! Den började med engelskalektion där vi kollade på film hela tiden. Sen åkte hela klassen till Actic och körde ett skivstångspass, det var skitjobbigt. Efter det så gymmade jag och Jessica så i morgon kommer jag att ha rejält med träningsvärk alltså. 

I morgon slutar jag halv tolv & på fredag är vi lediga, guld! Så i morgon blir det nog ett cirkelpass eller ett helt vanligt gympass efter plugget.
Hej!

Mattematik är inte min grej

Jag skrev precis ett matteprov & det gick ju som det gick. Med andra ord inte bra. Nu ska jag plugga engelska glosor. Sen ska mina stackars små axlar få vila sig från datorn tills i morgon.


Ensam mamma söker! ♥

Kom hem från röntgen för ett tag sen & när jag kom hem så bänkade jag mig direkt i soffan. Nu kom mamma med en kopp te och en marabou. Klockan åtta är det kanal 3 som gäller, ensam mamma söker. 


Måndag - Upplands väsby

Sitter på tyska lektionen just nu och är klar med uppgiften. Mamma ska hämta mig när jag har slutat så ska vi först åka till max -drive in och köpa käk (haha) sen vidare mot upplands väsby där jag ska magnetröntga mitt knä. Så jag kommer väl hem ganska sent ikväll skulle jag tro.

Puss!

Trötter ...

Jag måste ha somnat ganska sent inatt eller sovit väldigt dåligt för jag är så trött idag. Sitter just nu och jobbar med en svenska uppgift som jag borde vara klar med. 

Har ingen aning om vad som händer idag men jag hoppas att något spontant händer, det skulle rädda min dag.

En lördag i staden

Ringde Jessica i morse och bestämde att vi skulle ses i stan för jag är i behov utav ett par nya jeans. Självklart så hittade jag inga och det enda jag fick med mig hem var nya underkläder, suck. 

Båda blev astaggade för fest när vi var i stan men självklart så är det helt dött, ingenting kul som händer. Så ikväll blir det att ha lite filmmys för mig själv med min cola & mina chips. 

Ps. känner mig som en riktigt ungkarl när jag sitter på mitt rum och käkar hamburgare klockan halv tio en lördagkväll, haha!


Såhär ser jag ut just nu i min sköna mjukiströja, love!

Nya boots/kängor

Hello
Jag mötte upp Jessica på stan och vi gjorde våran svenska uppgift. Sen kom Julia och vi shoppade lite, jag fick med mig dessa snygga skor hem och en blus/skjorta från Carlings (orkar inte ta bild på den).

p.s Kika gärna in på sandras blogg.

Tjuvlyssning på G!

Ska ta bussen till stan om en timme ungefär och träffa Jessica. Vi ska tjuvlyssna på ett samtal mellan två personer, vi fick den uppgiften utav våran svenska lärare. Kan ju faktiskt bli ganska kul.

Nu måste jag göra mig i ordning.
Trevlig helg allihopa!

If I never had met you

Bad people can not destroy you. They should be the reason why you are so strong.

Nya Rummet

Tänkte visa er några bilder på hur mitt rum ser ut nu när det är klart. Hade tyvärr inga bilder på hur det såg ut förut men det är iaf stor skillnad.


Sängen är det väl ingen skillnad på haha, men bordet är svart-målat

Min nya Tv- 32 tum

Soffa- tavla- spegel, allt nytt (knasigt att allting ser mycket mindre ut på bilden)

Nytt bord

Hemma ännu en dag.

Pappa väckte mig i morse och frågade om jag skulle till skolan men det blev ett tvärt nej från min sida. Jag är verkligen jätteförkykd, that sucks

Så idag ska jag bara kolla på film och slappa hela dagen. Ska ringa mami och säga åt henne att köpa hem lite gosaker till kvällen. 

Ha'det bäst, puss!


Snyggt

Snygga plagg att bära på hösten. Det blir definitvt att köpa liknande skor som på bilden när jag har blivit fri från min förkyldning.

Bloggen är igång igen!

Hej.
Nu fick bloggen lite "höst deprimerande" utseende. Fast istället för att se allting så negativt så kanske man skulle börja se det positiva i allt istället.
Typ som att när det är höst och ruskväder så kan det ju vara mysigt att sitta inne och titta på film & dricka en kopp te. En annan bra sak är ju alla halsdukar som man kan svepa sig in i- jag älskar halsdukar.
Skor, hösten är ett perfekt tillfälle för att köpa boots eller stövlar - det är skitsnyggt.
Gymma är ett stort plus att göra på hösten eftersom att det alltid är så regnigt och trist väder ute så är det inte lika lockande att längre gå ut och jogga eller ta promenad. 
Min födelsedag- den är faktiskt om 33 dagar och jag vet inte vad jag önskar mig men det är gott med fika och trevligt att träffa släkten så födelsedagar är ett stort plus för mig.
Det var några utav mina åsikter om hösten.

RSS 2.0